#toveditlevsen100år //mine top 3 Tove Ditlevsen værker

I forbindelse med mit foredrag på Slagelse Bibliotek den 5. oktober blev jeg bedt om at anbefale min top 3 Tove Ditlevsen værker. I anledning af Tove Ditlevsens 100 års fødselsdag vil jeg gerne dele videoen med jer, som I kan se herunder.

*Production note*: Det er min første vlog/video nogensinde, den er skudt i ét langt take, uden klipning, og jeg har skudt det med Mac-kamera og redigeret med GarageBand, så bær lige over med kvalitet, lyd, baggrundsmusik, gestik, øh’er osv. 🙂

Advertisements

Kommenter

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s