Mit Bogforum

Snart lyder startskuddet til årets største litterære event. Et virvar af bibliofiler, bogelskere, forfattere, forlagsfolk, biblioteker og bogbloggere samles i de traditionsrige hall’er i Bella Sky til en weekend, der står komplet i litteraturens tegn og bugner med store forfatterbesøg, signeringer, vanvittige tilbud og gratis bogmerchindise.

Og hvis du er en af dem, der finder det store program lidt overvældende, så er du ikke alene. Heldigvis har Bogforums hjemmeside en smart funktion, hvor du nemt kan udvælge de events, signeringer og forfattere du gerne vil opleve, samle dem alle sammen i dit eget program, downloade og printe det ud. Det har jeg selvfølgelig allerede gjort, og jeg kan godt afsløre, at jeg nok ikke når det hele. Da jeg er i praktik hos FADL’s Forlag skal jeg bruge en del af dagene på at arbejde ved vores stand, og jeg skal også være tilstede lørdag kl. 14, når Plusbog uddeler Danish Book Blog Award prisen, hvor jeg er en af de fem finalister (krydser lige super meget alle fingre og tæer). Derudover har jeg samlet en række bøger herhjemme, som jeg gerne vil have signeret, så det bliver noget med at løbe rundt mellem stande og scener og fange forfatterne. Måske en selfie eller to 🙂

Især ser jeg virkelig frem til at opleve min debuterende barndomsveninde, illustrator og forfatter Elvira Fragola, når hun fredag kl. 12.00 fortæller om sit hyggelige og eventyrlige børnebogsunivers Mumleby. Og så kan jeg slet ikke vente med at møde irske Lucinda Riley om lørdagen, når hun signerer og bliver interviewet om sin nyeste historiske roman De Syv Søstre. Jeg har en seriøs svaghed for hendes romantiske time-slip-novels. Derudover bliver det fantastiske at møde Torben Brostrøm, Pia Tafdrup, Ib Michael og de norske Linn Ulmann og Tomas Espedal. Jeg har sammensat et ret pakket program, som du kan se lige her. Måske kan du blive inspireret 🙂 Og så har jeg en lille konkurrence nederst i indlægget om 2 x 2 endagsbilletter til en valgfri dag.

MIT BOGFORUM PROGRAM//

Fredag den 11. november
Tom Buk Swienty kl. 10.30 på Stand C1-Scenen – Officiel åbning af bogforum
Pia Tafdrup kl. 11.30 på Stand C3-011 – samtale om Lugten af sne
Charlotte Lerche kl. 11.00 på Stand E-Syd-008 taler om, hvordan man bruger bogmessen til at komme i kontakt med forlag
Bo Tao Michaëlis kl. 11.30 på Stand C1-Scene 2 – om Hemingway-bogen
Aydin Soei kl. 11.30 ved Stand C2-038 – om Forsoning
Elvira Fragola kl. 12.00 ved Stand C3-004 – om Mumleby bøgerne
Torben Brostrøm kl. 12.00  ved Stand C3-036 – om Littære bekendelser
Anne-Marie Mai kl. 12.35 ved Stand C3-036 om bogen Galleri 66
Peter Rewers kl. 14.30 ved Stand C1-Scene 2 – om Michael Strunge
Abdel Aziz Mahmoud kl. 14.45 ved Stand C4-Hvid Scene – om Hvor taler du flot dansk
Peter Øvig Knudsen kl. 15.10 ved Stand C3-036 – om BZ-bogen
Bertel Harder og Merete Pryds Helle kl. 15.15 ved Stand C3-003A – om Papirbogen vs. e-bogen
Olga Ravn kl. 16.00 ved Stand C1-Spot Scenen – oplæsning Den hvide rose
Tom Buk-Swienty kl. 17.10 ved Stand C3-036 – om Tommy og Tanne
Vincent F. Hendricks kl. 17.15 ved Stand C1- Fag og debat – om Spræng boblen
Ib Michael kl. 17.30 ved Stand C3-036 – om Rejse i koralrevet
Jussi Adler-Olsen kl. 17.40 ved Stand C2-027 – om Selfies
Ida Jessen kl. 17.45 ved Stand C4-Hvid Scene – om En ny tid

Lørdag den 12. november
Lucinda Riley kl. 10.15 ved Stand C4-Bogcaféen – om De syv søstre eller kl. 11.00 ved Stand C4-001
Helle Vincentz kl. 11.00 ved Stand E-Syd-009 – om Stjålne liv
Tomas Espedal kl 12.00 ved Stand C1-Scenen – om Mit privatliv
Linn Ullmann kl. 13.30 ved Stand E-Nord-Audoitoriet – om De urolige
Jan Guillou kl. 13.30 ved Stand C1-Scenen – om Ægte amerikanske cowboybukser
Leonora Christina Skov og Eva Marie Fredensborg kl. 14.30 ved Stand E-Syd-002 – om at bruge og bryde genregrænser
Audrey Carlan kl. 14.30 ved Stand C1-Scenen – om Calendar Girl
Maria Helleberg og Jørgen Lange Thomsen kl. 16.00 ved Stand C3-044 – om Berømte dødsfald
Malene Sølvsten kl. 16.00 ved Stand B5-Den lille scene – om Ravnenes hvisken
Jens Christian Grøndahl kl. 16.15 ved Stand C3-036 – om Tit er jeg glad

Søndag den 13. november
Michael Katz Krefeld kl. 11.00 ved Stand C4-001 – om Dybet
Jens Andersen kl. 11.30 ved Stand B5-Den lille scene – om fortællinger af Astrid Lindgren
Jesper Bugge Kold kl. 11.45 ved Stand C4-Hvid Scene – om Land i datid
Christina Hesselholdt kl. 12.40 ved Stand C3-027 – om Vivian

Deltager du i årets Bogforum, og hvad glæder du dig mest til?

LIVE FRA BOGFORUM//

Jeg live-twetter, snapper og instagrammer ude fra Bogforum, og hvis du ikke har mulighed for at deltage kan du derfor følge med lige her på mine diverse medieplatforme.

Twitter: julierasmine og fadlforlag.
Snapchat: julierasmine
Instagram: @julierasmine og @litfix

KONKURRENCE//VIND BILLETTER TIL BOGFORUM

Vind 2 x 2 endagsbilletter til Bogforum (sponsoreret af Bogforum). Jeg trækker lod blandt alle mine trofaste følgere på Instagram og Facebook, så sørg for at følge begge dele. Du må også meget gerne følge bloggen her – det kan du gøre til højre nederst, hvis du trykker på den blå follow-knap, men det er ikke et krav.

Vinderen trækkes på mandag kl. 12, og billetterne kan afhentes på messekontoret til Bogforum på den dag, du ønsker at bruge dem.

img_5854-jpg

Følg og like liftix

0 Replies to “Mit Bogforum”

 1. Sikke et spændende og pakket program du har fundet dig, men der sker også bare mange fede ting. Jeg har aldrig været til bogforum før – burde skæmme mig! Håber jeg kan blive den heldige og vinde billetter. For god ordens skyld skal det lige siges, at jeg følger dig både her og på instagram. Jeg har ikke nogen bogblogger Facebook side, så der følger jeg dig gennem min personlige profil (Elena Leah B).

  1. Hej Elena. Ih, så skal du da helt klart være med i konkurrencen. Bogforum er det mest fantastiske event. Jeg har været der tre år i træk, og jeg kommer altid igen. Det bliver så spændende i år. Tak fordi, at du følger med <3

   1. Jeg er gået ind i konkurrencen med krydsede fingre og tæer!
    It’s my pleasure 🙂

 2. Lisbeth Maja Sørensen siger: Svar

  Jeg kommer helt sikkert til BogForum i år, jeg kommer om søndagen. Jeg har været af sted i mange år sammen med min mor og jeg elsker hvert år at opleve den gode stemning der er blandt en masse bogelskere. I år glæder jeg mig nok allermest til at høre Jussi fortælle om Selfies, jeg er stor fan af Jussi og hans skønne bøger og jeg bliver aldrig træt af at høre ham fortælle om sine bøger.

  1. Hvor dejligt, at det er sådan en fast tradition for dig. Jeg sniger mig nok også forbi Jussi og får en selfie 🙂 jeg har dog ikke læst så mange af hans bøger. Kun Journal 64, men den var også god.

   1. Mike Christiansen siger: Svar

    Det er sgu da spøjst, du læser så meget, men ikke har været igennem den bedst sælgende danske forfatter 🙂 Gør det ikke mindre underligt, at du har læst en bog midt i serien 😉 Er godt med på den litterære elite ikke falder på halen over krimier – meteren, alligevel! Jeg synes du skal få læst hele serien om Afdeling Q! Så kan du tage de andre bagefter, hvis han fanger dig.

    1. Well, det er jo en smagssag. Jeg har dog læst MEGET om Jussi Adler Olsen, også forskningsarbejder om genren og hans popularitet. Du kan læse om det under fanen skriverier her på bloggen: Den hedder Krimigenrens gentagelser. Men ja, jeg kommer nok også til at læse hele serien en dag. Lige nu er der bare en masse andre bøger i kø 🙂 Jeg startede med Journal 64, fordi den passede til mit eksamensprojekt, og fordi det var den som mange læsere anbefalede mig som den bedste.

 3. Wow, du får vist travlt 😉 Jeg når aldrig selv halvdelen af det, jeg planlægger…
  (og deltager ikke i konkurrencen, da jeg ikke er i DK desværre)

 4. Charlotte Lyngsted Nielsen siger: Svar

  Jeg skal på bogmesse i år og denne gang vil min datter på 12 år gerne med. Det er så fedt at hun har lyst, så vi håber at vinde 2 billetter

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.