Om litfix

LITFIX ER DIT DAGLIGE FIX AF LITTERATUR OG SKABT AF JULIE RASMINE LARSEN (EST. jan.2016)

Jeg er cand.mag., tekstforfatter, bogblogger, boganmelder, tidl. forlagspraktikant og bibliofil med en passioneret lidenskab for bøger og en stærk trang til at samle på dem.


Jeg har været betaget af litteratur lige siden jeg lærte at sætte de første bogstaver sammen, og blogger i dag om min on-going kærlighedsaffære med bøger her på litfix.dk. For mig tilbyder litteraturen en helt ny verden, som jeg kan dykke ned i og forsvinde væk i. Litteraturen gør mig klogere, nysgerrig på livet, og så giver den mig en større empati for mennesker, livsvilkår, samfundslag og miljøer, som jeg måske ikke ville forstå ellers. Litteraturen gør mig glad, taknemlig, begejstret, håbefuld, optimistisk, fjollet, udfordret, underholdt, spændt, motiveret, inspireret, vred, sur, trist, ked af det, forelsket, forundret, forarget og forskrækket. Men mest af alt, så gør den mig til en stærkere læser og et bedre menneske.

Anmelder
Jeg anmelder ærligt alle genrer, men specialiserer mig inden for biografier, kvindelitteratur, historiske romaner, samtidsromaner, lyrik, erotik, time-slip-novels og virkelighedslitteratur/autofiktive værker.

Jeg modtager gerne bøger til anmeldelse (KUN FYSISKE) af forfattere og forlag, der ønsker en faglig, konstruktiv og grundig anmeldelse af deres bog. Derudover har jeg erfaring med at interviewe gennem mit arbejde som tekstforfatter, så sig til, hvis du er ny eller etableret forfatter, som kunne være interesseret i et interview (PT. LUKKET). Kontakt mig på julierasmine@gmail.com for nærmere information.
OBS! Jeg har siden 1. august haft fuldtidsarbejde, hvilket naturligvis giver mindre tid til at læse og anmelde, sammenholdt med at jeg arbejder med og skriver om bøger otte timer hver dag, så derfor forbeholder jeg mig ret til at sige nej tak til et større antal anmeldereksemplarer end tidligere, da jeg simpelthen ikke har den samme tid, som da jeg var studerende. 

Bedømmelser ★★★★★
Jeg benytter mig af en karakterskala i form af stjerner, hvor fem er det højeste, der gives for den fuldstændig overvældende og fantastiske præstation. En bog som tager mig med storm, hvor siderne vender sig selv, en bog som er umulig at lægge fra sig, og som overholder mine faglige krav om velfungerende plot, handling, spænding, persongalleri, fortællerstemmer, poetisk sprog og ikke mindst eksperimenteren/nye måder at fortælle på.

Læsepræferencer
Min læseliste HER bliver opdateret løbende og giver et godt samlet indblik i mine læsepræferencer.

Rettigheder
Med mindre andet er angivet, så er alle billeder på bloggen mine og dermed er rettighederne også mine. Jeg skal derfor krediteres, hvis du vælger at bruge mine billeder. Andre billeder, fx af forfattere til forfatterinterviews, krediteres synligt, såfremt det ikke er et af mine egne.
© 2016 litfix.dk

Generelle oplysninger
Navn: Litfix.dk (est. 2016)
Mail: julierasmine@gmail.com
CVR.: 38896776

Brandsamarbejde/collaborations
Efter godt og vel fem års blogging her på litfix og flere og flere unikke besøgende for hver dag både her og på min Instagram, er jeg så småt begyndt at åbne op samarbejde/collaborations med virksomheder og organisationer. Så kontakt mig endelig med et uforpligtende tilbud, såfremt I kan se en mening med et samarbejde med en ambitiøs bogblog, hvad enten det er ang. anmeldelser af produkter, sponsorerede indlæg, giveaways eller collaborator codes. Jeg samarbejder i forvejen med en række forlag om fx konkurrencer, men jeg er åben over for det rigtige brand, hvis det giver mening for mig, bloggens vision og mine følgere.

Du er velkommen til at sende mig en mail på julierasmine@gmail.com

Jeg håber, at du har lyst til at følge med,