Reading is a priority

Jeg har læst 78 bøger i år med en gennemsnitslængde på 400 sider. Og det er oveni fuldtidsarbejde, træning, kæreste, familie, venner og alt det andet bloggen også er: fotografering, skrive anmeldelser, indlæg osv. Og det er oveni alle de film og tv-serier, som jeg også ser. Men det er ikke kun fordi, at jeg elsker at læse og læser hurtigt, at jeg har nået så mange bøger i år.

Læsning er en prioritering, og selvom jeg har svært ved at åbne en bog og kun læse 10 sider, ofte læser jeg mindst 50, så gør jeg det. Som med træning og løbeture: lidt har også ret, alt er bedre end ingenting.

Hvis du gerne vil læse mere, så husk: det er et valg, og er fravalg af noget andet. Men alle har tid til at læse, også hvis det kun er 10 minutter om dagen.

Læs evt. to bøger ad gangen, én der ikke er så krævende, og som er nem at have i tasken og tage frem, når du er på farten, læs lidt om morgenen, hvis du alligevel er oppe i god tid, læs lidt mens maden er i ovnen, eller hør evt. en lydbog, mens du gør rent eller træner. Hvis du har børn, så læs højt for dem eller sammen med dem.

Og her en lille opmuntring: jo mere du læser, jo bedre bliver du, jo hurtigere læser du. Jeg har ikke altid læst 50-70 sider i timen. Reading is like cardio for the brain👏🏼

Hvad gør du for at få læst mere?