Lad litteraturen flytte ind // Gyldendal Studio

*Blogindlægget er et samarbejde mellem Litfix og Gyldendal Studio og indeholder derfor reklame

Gyldendal Studio gør det nu muligt for enhver bogelsker at lade litteraturen flytte ind, mere end bare på bogreolerne. Gyldendal Studio er en lille hyggelig merchandise-biks, der ligger under Gyldendal Forlag. Hos Gyldendal Studio gør de litterære værker til smukke plakater, krus og tøj, der kan flytte ind hos enhver bogelsker. Hvor skønt er det ikke at gå omkring i sine stuer og være omgivet af de store forfattere?

Derfor var jeg selvfølgelig begejstret, da Gyldendal Studio lod mig vælge en af deres flotte plakater, og valget faldt, nok ikke overraskende, på Arne Ungermanns forsideillustration til Tove Ditlevsens debutdigtsamling Pigesind. Den er så fin og passer perfekt ind i min spisestue, der ellers prydes af Karen Blixen, Syv fantastiske fortællinger, en Louisiana-plakat og bogforsiden til Anna Neyes Emma Gad for hvide.

Tove Ditlevsen Pigesind 50×70

I samarbejde med Gyldendal Studio udlodder jeg én VALGFRI PLAKAT fra deres shop, som du finder HER. Alt du skal gøre for at vinde er:

1) Følg @litfix og @gyldendalstudio på Instagram

2) Skriv en kommentar nederst i blogindlægget her, hvor du fortæller mig, hvilken plakat du gerne vil vinde.

Jeg trækker en vinder tirsdag den 15. januar. VINDEREN ER FUNDET: Tillykke til, Ida! 

På hjemmesiden gyldendalstudio.dk finder du fire kategorier, der nemt giver overblik. Under forfattere kan du fx finde din yndlingsforfatter, der er blandt andet Naja Marie Aidt, Tove Ditlevsen, Karen Blixen, Hella Joof, Agnes Henningsen, Søren Ulrik Thomsen og Jørgen Leth. Under kunstnere kan du søge på fx Arne Ungermann, Ida Balslev-Olesen og Morten Gorm. Under kategorier finder du fx de populære produkter fra kampagnen #jeglæserfordi , som du nok også mødte til BogForum, eller du kan søge på “Ord og citater”, “Vintage”, “Retro” og meget mere. Sidst men ikke mindst kan du vælge mellem produkter, fx plakater, størrelser, tøj, krus og drikkedunke.

Der er noget for enhver smag, og plakater både til stuen, soveværelset, køkkenet eller sågar børneværelset, hvor jeg synes Ole Lund Kirkegaard-plakaterne er oplagte. Jeg har valgt et lille udpluk, men du kan se alle plakater HER.