En bogelskers bedste ven // postkasse med plads til bøger

*indlægget er markeret som reklame, da det er skrevet i samarbejde med Kobberkompagniet, som har sponsoreret postkassen

At vente på bøger. Det må nok være det værste scenarie for enhver bogelsker, og særligt bogbloggere. At vente på en bog, som har været forsøgt afleveret af posten, men var for stor til postkassen og så er blevet sendt retur er nok endnu værre.

Så dejligt endelig at få bøger direkte i postkassen

Det er nu engang virkeligheden for mig, især da jeg boede i lejlighed, men også nu her i huset. Senest skete det, da posten havde forsøgt at aflevere Mich Vraas Vaniljehuset. Jeg var så desperat efter den bog, at det var lige før jeg havde bedt Mich om at komme forbi med et eksemplar. Men Frøken Borch Anbefaler fortalte mig i den forbindelse om deres postkasse, en stor, høj en med låg for oven. På den måde kan postmanden altid smide ens bøger i postkassen og sådan en måtte jeg jo så have fat i.

Det er så smart

Heldigvis var de gode folk fra Kobberkompagniet så søde at sende mig deres ALLUX 600S sorte postkasse, så nu er det slut med at rende på posthuset efter bøger. Nu kan jeg modtage alle mine bøger direkte i postkassen. Nøj, jeg glæder mig. Postkassen er det man kalder en ‘Pakke postkasse’, fordi den nemt kan indeholde en hel uges post. Den har et stort indkast som med lethed kan tage selv store søndagsaviser og småpakker, og er monteret med cylinderlås.

Altid plads til bøger nu

Du kan læse mere om postkassen, som i øvrigt er på tilbud lige nu, HER.