Månedsoverblik // juni

Månedsoverblikket er tilbage, og jeg håber, at I kan bruge det. Sig endelig til, hvis der er info I mangler og godt kunne tænke blev inkluderet månedligt.

Genrer jeg har læst: historisk romance, erindringer / samtidslitteratur, krimi / thriller, biografi.

Bøger læst i juni:

Den ældste søster af Georgette Heyer

Ting jeg ikke vil vide af Deborah Levy

Under de høje ege af Chris Whitaker

Tove Ditlevsen var min mormor af Lise Munk Thygesen

Antal sider læst: 1.113

Bedste oplevelse: helt klart Tove Ditlevsen var min mormor af Lise Munk Thygesen, det var fantastisk at få indsigt i, hvordan det har været at have Tove som mormor, at vokse op i Ditlevsen / Munk-slægten.

Dårligste oplevelse: jeg ved ikke, om den var dårlig, men Under de høje ege levede desværre ikke op til de høje forventninger jeg havde til den efter Vi begynder med slutningen, som jeg elskede.

Nye anmeldereksemplarer på hylden:

Skår af Bret Easton Ellis

Sår af Sara Blædel og Mads Peder Nordbo

Hekseflod af Margaret Meyer

386 af Kamilla Hege Holst

Anton af Vibeke Marx

Det læser jeg lige nu: Villa America af Lizz Klaussmann som jeg fandt i en genbrug på sommerferie — den er skøn og handler om en kunstnerkoloni ved den franske riviera hvor folk som Fitzgerald og Hemingway kigger forbi.

Det ser jeg frem til i juli: Sommerferie og at læse Jeg holder skam kæft med meget som er en række samtaler med og af Tove Ditlevsen. Og så har jeg købt Hvad nu Annelise af Tove Ditlevsen, som jeg aldrig har fået læst — den glæder jeg mig også til.