Konkurrence

Processed with VSCO with f2 preset

📚KÆMPE GIVEAWAY📚

Du kan blive den heldige vinder af disse fire skønne bøger, som jeg netop har fået ind af døren.
Vind klassikeren “Dræb ikke en sangfugl” af den nyligt afdøde Harper Lee, bestsellerforfatteren Jojo Moyes charmerende miniroman og lovestory “Alene i Paris”, Paulo Coelhos magiske og livsbekræftende fortælling “Alkymisten” om fårehyrden Santiago, der med mere end 25 millioner solgte eksemplarer over hele verden allerede er en moderne klassiker og sidst men ikke mindst den svenske forfatter Kristina Ohlssons sindsoprivende thriller “Lotus Blues”, der er første del i serien om Martin Brenner. 

Alt du skal gøre er at gå ind på min facebookside og kommentere: ‪#‎litfix‬ og hvilken bog du læser lige nu eller gerne vil læse. Og så må du meget gerne like siden Litfix og instragramkontoen @litfix, men det er ikke et krav for at deltage. Der er dog endnu større vindermuligheder, hvis du kommenterer både på facebook og på instagram.
Jeg trækker en vinder lørdag den 7. maj kl. 16.00, som får direkte besked.
Besøg også gerne bloggen www.litfix.dk, hvis du interesserer dig for boganmeldelser, forfatterinterviews, reportager, litteraturrelaterede artikler, konkurrencer og meget mere.
Konkurrencen er ikke støttet af, administreret af eller associeret med facebook.