Læs og lyt: den perfekte app til den travle læser

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Mofibo, der har været så venlige at sponsorere 12 måneders abonnement, så jeg kan prøve deres tjeneste af.

Jeg elsker bøger. De tunge, tynde, lette, duftende, fysiske, krøllede, smalle, tykke, bløde, hårde, hvide bøger med sorte bogstaver. Men de fylder. På min bogreol. Og de kræver en masse opmærksomhed. Fra mine øjne og hænder. Så derfor har jeg længe tænkt på, at jeg ville begynde at høre lydbøger og måske også læse lidt flere e-bøger. Så er man både ude over pladsmanglen: med e-bøger har du pludselig et helt bibliotek i bedste Skønheden og Udyret-stil ved bare at åbne en enkelt app på iPhone eller iPad, og opmærksomheden: med lydbøger har du nu pludselig hænder og krop fri; til at gøre rent, rydde op, løbe eller gå en tur, ligesom dine øjne ikke skal koncentrere sig om bogstaverne på siden, men i stedet kan lukke sig, slappe af og bare lytte. Det er da smart! Derfor var jeg meget glad, da Mofibo kunne tilbyde mig at teste deres tjeneste af i 12 måneder. Jeg har indtil videre brugt deres app i nogle uger, og jeg er meget glad for den. Teknikken virker, layoutet er gennemført, det er nemt at gemme bøger på en læseliste til senere brug, gode kategorier med inspiration til læsning, nemt at spole, sætte bogmærker osv. På Mofibos app har du hele tiden overblik over, hvilke bøger du læser/lytter til, du kan se, hvor mange procent du har nået, og der er fyldt med gode anbefalinger og inspiration på forsiden. Det eneste minus er, at der mangler en del engelske titler som fx Outlander-bøgerne, som jeg i stedet kunne finde ved Storytel.

– VIND MOFIBO-ABONNEMENT –

Mofibo er så søde, at de også gerne vil sponsorere tre måneders gratis abonnement til en af mine følgere og dermed adgang til hundredevis af lyd- og e-bøger lige ned på din mobil. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at kommentere her i kommentarfeltet. Skriv gerne, om du mest læser e-bøger eller hører lydbøger. Jeg trækker en vinder søndag den 5. november kl. 12.


Se alle Mofibos mange (lyd- og e)bøger lige HER.