Læs og lyt: den perfekte app til den travle læser

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Mofibo, der har været så venlige at sponsorere 12 måneders abonnement, så jeg kan prøve deres tjeneste af.

Jeg elsker bøger. De tunge, tynde, lette, duftende, fysiske, krøllede, smalle, tykke, bløde, hårde, hvide bøger med sorte bogstaver. Men de fylder. På min bogreol. Og de kræver en masse opmærksomhed. Fra mine øjne og hænder. Så derfor har jeg længe tænkt på, at jeg ville begynde at høre lydbøger og måske også læse lidt flere e-bøger. Så er man både ude over pladsmanglen: med e-bøger har du pludselig et helt bibliotek i bedste Skønheden og Udyret-stil ved bare at åbne en enkelt app på iPhone eller iPad, og opmærksomheden: med lydbøger har du nu pludselig hænder og krop fri; til at gøre rent, rydde op, løbe eller gå en tur, ligesom dine øjne ikke skal koncentrere sig om bogstaverne på siden, men i stedet kan lukke sig, slappe af og bare lytte. Det er da smart! Derfor var jeg meget glad, da Mofibo kunne tilbyde mig at teste deres tjeneste af i 12 måneder. Jeg har indtil videre brugt deres app i nogle uger, og jeg er meget glad for den. Teknikken virker, layoutet er gennemført, det er nemt at gemme bøger på en læseliste til senere brug, gode kategorier med inspiration til læsning, nemt at spole, sætte bogmærker osv. På Mofibos app har du hele tiden overblik over, hvilke bøger du læser/lytter til, du kan se, hvor mange procent du har nået, og der er fyldt med gode anbefalinger og inspiration på forsiden. Det eneste minus er, at der mangler en del engelske titler som fx Outlander-bøgerne, som jeg i stedet kunne finde ved Storytel.

– VIND MOFIBO-ABONNEMENT –

Mofibo er så søde, at de også gerne vil sponsorere tre måneders gratis abonnement til en af mine følgere og dermed adgang til hundredevis af lyd- og e-bøger lige ned på din mobil. Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at kommentere her i kommentarfeltet. Skriv gerne, om du mest læser e-bøger eller hører lydbøger. Jeg trækker en vinder søndag den 5. november kl. 12.


Se alle Mofibos mange (lyd- og e)bøger lige HER.

Følg og like liftix

14 Replies to “Læs og lyt: den perfekte app til den travle læser”

 1. Jeg elsker at lytte til lydbøger mens jeg strikker eller laver mad, det er virkelig dejligt at kunne kombinere flere ting på én gang.

 2. Jeg er også fan af Mofibo og da de og storytel er ejet af de samme , kan man vist godt lokke dem til at føre de samme bøger begge steder – har jeg hørt

 3. Den konkurrence vil jeg gerne være med i. Jeg har længe tænkt på om jeg skulle begynde at høre lydbøger, for der er så mange bøger jeg gerne vil læse og ikke nok tid! Det ville være lækkert at kunne presse lidt ekstra læsning ind under madlavning og rengøring 🙂

 4. Jeg foretrækker e-bøger, det er virkelig lækkert at de ingenting fylder at have med på farten 🙂

 5. Jeg læser altid i bøger, men vil gerne prøve at høre lydboger. Når ikke at få læst så meget, som jeg gerne vil, men det problem kunne jeg nok få løst ved at høre lydbøger 🙂

 6. Signe Elise Bro siger: Svar

  Jeg hører lydbøger hver dag 🙂

 7. E-bøger er super, når man er på farten, de fylder ikke noget :-))
  Har tidligere hørt lydbøger, kørte træt i tempo på oplæsningen. Ville klart være spændende at prøve igen.

 8. alice østergaard siger: Svar

  Læser papirbøger, da jeg godt kan lide fornemmelsen, men vil gerne prøve lyd- eller e-bøger

 9. Jeg lytter meget til podcasts, når jeg går ture, så jeg tænker at lydbøger også ville være perfekt at lytte til 🙂

 10. Jeg læser kun e bøger hvis jeg er på ferie og ikke har så meget plads i kufferten. Men jeg elsker at høre lydbøger. Også fordi jeg så samtidig kan lave noget andet. Hører tit når jeg cykler langt, ordner vasketøj eller rydder op. Andre gange ligger jeg bare på sofaen og nyder at ligge med lukkede øjne mens jeg lytter 🙂

 11. Jeg er ikke en stor fan a e-bøger, da for meget skærmkiggeri giver mig hovedpine, men jeg ELSKER tilgengæld lydbøger!

 12. Lisbeth Zabihi siger: Svar

  Jeg har flere gange forsøgt med lydbøger, men bliver ikke rigtig fanget. Måske også fordi jeg ikke helt er faldet for de oplæsere jeg har lyttet til. Det kræver en helt særlig god stemme, har jeg fundet ud af. Til gengæld læser jeg en del e-bøger. Jeg elsker (ligesom dig) fornemmelsen, lugten, vægten af en god bog. Og omslaget må gerne være tiltrækkende og lækkert – eller fortælle sig egen historie om bogen. Men som du også nævner, reolpladsen er brugt op flere gange. Jeg har for nyligt måtte kassere bøger jeg ellers havde gemt, fordi jeg nok engang ville læse dem igen. Det er dog aldrig blevet til noget. Og det er med blødende hjerte, jeg kassere. Men e-bøger – se der har åbnet sig en ny verden. Let adgang til bøger hvor som helst og når som helst. Også når man er på vej til og fra arbejde, og er godt og grundig træt af, at slæbe rundt med store tunge bøger…… Foreløbig har jeg kastet min kærlighed på e-reolen og OverDrive. For det er jo gratis (og gratis er godt, når man har et lille bogbudget). 3 måneder med Mofibo vil være en skøn gevinst, for så er der også adgang til de nye bøger, jeg sjældent får fat i.

 13. […] Læs og lyt: den perfekte app til den travle læser – litfix.dk […]

 14. […] Læs og lyt: den perfekte app til den travle læser – litfix.dk […]

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.