Danish Book Blog Award 2018 // Litfix er nomineret

Igen i år kårer Plusbog Danmarks bedste bogblogger, og jeg er meget stolt af at kunne offentliggøre, at Litfix for tredje år i træk er blevet nomineret, og nu kan stemmes i finalen. Det betyder rigtig meget for mig at få den anerkendelse, især når jeg brænder for og bruger så mange frivillige timer på litteraturformidling her på bloggen og sociale medier .

Formålet med Danish Book Blog Award er ifølge Plusbog at kåre Danmarks bedste bogblog: “Bloggen skal emme af læseglæde og engagement og være forankret i bøgernes verden. Bogbloggen skal opdateres regelmæssigt med nye indlæg, med dybde og inspiration til læseren. Bloggen skal kunne føre læseren ind i en unik verden af læseoplevelser og fortællinger om bøger, forfattere eller andet med relation til bøgernes forunderlige verden, på en digital blog-platform. Bloggens univers skal være veletableret både med hensyn til den visuelle og grafiske opstilling samt være klart og tydeligt udformet, hvad angår læsermålgruppe, sidevisninger og unikke gæsteindlæg.”

Feltet i år er virkelig stærkt, og jeg er derfor meget beæret over at være en del af det. De andre dygtige bogbloggere, som du kan stemme på er: Boghjørnet, Book me up, Scotty, Litteraturlinjer, The Secret Life of a Bookcollector, Windblown Pages, Skrivepulten, Bogoplevelsen, Eva Lucia Reviews og Literature, Bogblogger.dk, CathrineRossen, Flyv med mig, Litteraturhuset, Reading Raindrops,  Mellemlinjerne, Sidsels Bogreol.

Stem på din yndlingsbogblogger HER.

Og tusind tak, fordi I har været med til at nominere mig og læser med herinde – det gør mig så glad! Deler lige en lidt ældre artikel fra Bogmarkedet.dk, der interviewede mig om det at være bogblogger: https://bogmarkedet.dk/artikel/folk-læser-stadig-med-og-det-giver-mig-det-ekstra-overskud-til-at-skrive-anmeldelser-om-aftenen