Fødselsdagsgiveaway: Vind en Bookseat // din nye bedste læseven

*indlægget er et samarbejde mellem litfix.dk og bookseat.dk og indeholder derfor reklame

Jeg har selv haft min egen Bookseat i et års tid, og det er uden tvivl et af de bedste læseredskaber, jeg har investeret i. Med en Bookseat har du mulighed for at læse de tunge bøger, uden at få ondt i skuldre og nakke, du har hænderne fri til at snacke, drikke kaffe eller evt. strikke/hækle eller nusse dit barn imens du læser, og du kan læse ved et bord, hvor bogen fint kan stå selv i bookseaten. Også genial som iPad holder. På den måde optimerer du din siddekomfort, når du læser.

Du kan læse mere om Bookseat og se alle deres produkter HER.

Se hvad andre brugere siger om Bookseat

“Hvilken super idé med sådan en læsepude, der tilmed kan holde fast i en hæftet bog. Det er den bedste investering, jeg har gjort længe. For en der læser meget, er det skønt ikke at skulle holde bogen hele tiden – nogle er jo temmelig tunge. Man kan strikke eller andet samtidig, og så vejer den ingenting.” Lise Andersen, Bibliotekar

“Tak for hurtig levering. Jeg har været meget glad for min Book seat og bruger den hver dag. De 2 jeg lige har købt skal bruges til en venindegave og fødselsdagsgave.” Annie

“Jeg bruger min Bookseat overalt og altid, særligt til min Ipad.” Karen S.

“Perfekt til at holde min Ipad.” Rasmus Nielsen

VIND EN BOOKSEAT

I anledning af min fødselsdag har Bookseat.dk været så søde at sponsorere en Bookseat, som nu kan blive din! Jeg har udvalgt den Bookseat, som du kan se på billedet, modellen hedder HAVANA BRUN og er så fin. Alt du skal gøre for at vinde den er:

1) Skriv en kommentar til dette billede, hvor du fortæller, hvorfor du mangler en Bookseat. Du kan også deltage på min Facebook side lige her.

2) For et ekstra lod kan du skrive en kommentar her i kommentarfeltet, hvor du skriver, hvad du fylder til din næste fødselsdag.

Jeg trækker en heldig vinder mandag den 25. februar.