Fødselsdagsgiveaway: Vind en Bookseat // din nye bedste læseven

*indlægget er et samarbejde mellem litfix.dk og bookseat.dk og indeholder derfor reklame

Jeg har selv haft min egen Bookseat i et års tid, og det er uden tvivl et af de bedste læseredskaber, jeg har investeret i. Med en Bookseat har du mulighed for at læse de tunge bøger, uden at få ondt i skuldre og nakke, du har hænderne fri til at snacke, drikke kaffe eller evt. strikke/hækle eller nusse dit barn imens du læser, og du kan læse ved et bord, hvor bogen fint kan stå selv i bookseaten. Også genial som iPad holder. På den måde optimerer du din siddekomfort, når du læser.

Du kan læse mere om Bookseat og se alle deres produkter HER.

Se hvad andre brugere siger om Bookseat

“Hvilken super idé med sådan en læsepude, der tilmed kan holde fast i en hæftet bog. Det er den bedste investering, jeg har gjort længe. For en der læser meget, er det skønt ikke at skulle holde bogen hele tiden – nogle er jo temmelig tunge. Man kan strikke eller andet samtidig, og så vejer den ingenting.” Lise Andersen, Bibliotekar

“Tak for hurtig levering. Jeg har været meget glad for min Book seat og bruger den hver dag. De 2 jeg lige har købt skal bruges til en venindegave og fødselsdagsgave.” Annie

“Jeg bruger min Bookseat overalt og altid, særligt til min Ipad.” Karen S.

“Perfekt til at holde min Ipad.” Rasmus Nielsen

VIND EN BOOKSEAT

I anledning af min fødselsdag har Bookseat.dk været så søde at sponsorere en Bookseat, som nu kan blive din! Jeg har udvalgt den Bookseat, som du kan se på billedet, modellen hedder HAVANA BRUN og er så fin. Alt du skal gøre for at vinde den er:

1) Skriv en kommentar til dette billede, hvor du fortæller, hvorfor du mangler en Bookseat. Du kan også deltage på min Facebook side lige her.

2) For et ekstra lod kan du skrive en kommentar her i kommentarfeltet, hvor du skriver, hvad du fylder til din næste fødselsdag.

Jeg trækker en heldig vinder mandag den 25. februar.

Følg og like liftix

15 Replies to “Fødselsdagsgiveaway: Vind en Bookseat // din nye bedste læseven”

 1. Tina Pedersen siger: Svar

  Den ville jeg elske at vinde. Har en sygdom der gør det svært at holde en bog men jeg elsker at læse.
  Næste gang bliver jeg 46

 2. Jeg vil gerne vinde et bookseat fordi jeg læser overalt og tit mangler en ekstra hånd, især når jeg er lige der i en bog hvor den er mest spændende 😉

 3. Jeg fylder 29 næste gang 🙂

 4. Jeg fylder 26 til sommer 🙂

 5. Tillykke med fødselsdagen!!

  Øj, hvor er den fin! Jeg kunne godt tænke mig at bruge min frokostpause på at få læst lidt, men har svært ved at holde bogen imens jeg spiser, så jeg ville blive super glad for at vinde den!

  Jeg havde fødselsdag i onsdags og blev 39. Glæder mig til at blive 40 🙂

 6. ah! endnu en chance.
  jeg bliver 28 år næste gang.

 7. Kate Frances Samuelsen siger: Svar

  Det er megasmart – får tit ømme skuldre og arme, når jeg læser inden sengetid. Næste gang, 29. marts fylder jeg 44 år.

 8. Har aldrig set en bookseat før, men som storforbruger af bøger, er det da lige sådan en jeg mangler 🙂

  Jeg fyldte 40 år sidste gang, så næste gang må jeg jo fylde 40 + 1 😉

 9. Jeg fylder 28 år næste gang, og kan bestemt godt mærke i mine skuldre, at jeg er ved at blive ‘ældre’ og måske, har godt af sådan en sag her 😉

 10. Jeg bliver 39 næste gang :0 ville elske at læse flere fysiske bøger, læser mange via ereolen på min iPad nu.

 11. Den ville jeg så gerne vinde! Jeg fylder 27 til sommer

 12. G E N I A L fødselsdagsgiveaway! Jeg er sikker på, at der er mange, der kunne have glæde af sådan én! Jeg vidste slet ikke, at der fandtes sådan nogle. En ting er sikkert: om jeg vinder eller ej, så skal jeg eje sådan en, så mine gigtramte håndled og fingre kan få ro, når jeg er i gang med de helt tunge bøger 🙂

  Og stort tillykke med fødselsdagen!

  Nå ja, og jeg fylder da vidst nok omkring de 25 i år 🙂

  1. Kære Nana Maria. Du er den heldige vinder af bookseat. Vil du sende din adresse til mig på mail julierasmine@gmail.com? tak til alle, der deltog!

 13. Tillykke med fødselsdagen!
  Jeg mangler en Bookseat fordi jeg elsker læse-gadgets og fordi den virker smart.
  Næste gang bliver jeg 31 år.

 14. Linda Jørgensen siger: Svar

  Den ville være god nu jeg skal igang med Lykkeper

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.