Gyldendal Studio: De smukkeste plakater til bogelskerens hjem + 25% rabatkode fra mig til jer

*reklame. indlægget her er markeret som reklame, da jeg har fået agnes henningsen plakaten af gyldendal studio, men holdningerne er helt mine egne

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er svært glad for at dekorere mine hvide vægge i lejligheden med litterære plakater, bogforsider og forfatterportrætter. Min nyeste erhvervelse er vist ingen undtagelse: For nu hænger Agnes Henningsen side om side med blandt andet Karen Blixen og Tove Ditlevsen.

Plakaten måler 50×70 og kan findes lige HER.

Og der er faktisk lige kommet en masse smukke nye plakater hos Gyldendal Studio, som du kan besøge HER blandt andet en smuk Vinterbørn-forside af Dea Trier Mørch og denne retro Mors Dags plakat fra Gyldendal forlaget.

Og se lige disse smukke Tove Ditlevsen forsider som plakater. Jeg drømmer om at fylde et helt værelse kun med Tove-plakater, synes bare, at de er så fine.

Gyldendal Studio har været så søde at forære mig en rabatkode, som jeg må give til jer. Den giver 25% på ALT i deres shop og kan bruges til og med 1. oktober 2019. Så er det bare med at shoppe løs. Der er noget til ethvert rum og enhver stil.

Koden er: litfix2019