Danish Book Blog Award 2019: Litfix er nomineret

Igen i år kårer Plusbog Danmarks bedste bogblogger. Prisen uddeles for 4. år i træk og har til formål at hylde de dygtige og dedikerede danske bogbloggere. Jeg har været så heldig at være nomineret alle fire år og var endda i finalen i 2016. Vinderen kåres den 16. november, og du kan stemme på din yndligsblog til og med den 27. oktober.

Jeg vil gerne sige tusind tak til alle jer, der læser med her i mit lille bogunivers. Det er jeres skyld, at jeg igen er nomineret. Fordi I følger med og giver mig lyst til at blive ved med at formidle litteratur og gode læseoplevelser. Tillykke til de andre nominerede, det er igen i år et sindssygt stærkt felt, og TAK fordi Plusbog igen hylder de frivillige litteraturformidlere, som lever og ånder for bøger.

De andre nominerede er: Bausager Books, Bogtanken.dk, Book me up, Scotty, Cats, Books and Coffee, Eva Lucia, Frk. Litteratur, Litteraturlinjer, Mellem Linjerne, Nadia Bøgeskov, Ord fra en bibliofil, Reading Raindrops, Sidses Bogreol, Skrivepulten, The Bookworm’s Closet og Titlen.dk. Stort tillykke!

I kan stemme på jeres yndlingsblog lige her: www.plusbog.dk/info/dbba

Tak,