Anmeldelse: Lille Pinds juleønske af Elvira Fragola

Titel: Lille Pinds Juleønske. Forfatter: Elvira Fragola. Sider: 52. Forlag: Turbine. Udgivelsesår: 2019. Anmeldereksemplar: Turbine ★★★★★

“Fnuggene daler i stille snefaldsfart, og nu mangler Lille Pind kun at stikke snuden forbi Egernet i den lille skovbutik”. 

Elvira Fragola har med sin imponerende streg skabt ægte julehygge med fortællingen om Lille Pinds juleønske. 

Det er lillejuleaften, og Lille Pind kigger udenfor. Hun ønsker sig sådan lidt julesne, og midt om natten begynder bløde snefnug faktisk at dale ned fra himlen. Det bliver en helt vidunderlig jul! Men da Lille Pind står op juleaftensdag, opdager hun, at Pindemor er blevet syg. “Vi må undvære julesagerne i år,” snøfter Pindemor, men det vil Lille Pind ikke være med til, og hun beslutter sig at tage sagen i egen pote. Og heldigvis vil de andre små dyr gerne hjælpe Lille Pind og Pindemor, så de kan fejre en rigtig jul. Lille Pind besøger både rødkælken, haren og egernet, og snart er hendes lille kælk læsset med julesager. Lille Pind har endda en gave med hjem til Pindemor. Men får hun mon selv sit juleønske opfyldt?

En ægte og hjertevarm fortælling for hele familien som undervejs mindede mig om Astrid Lindgrens historier.

Elvira Fragola står bag de populære Mumleby-bøger som følger årstiderne: efterår, vinter, forår og sommer, og som er fyldt med Fragolas smukke illustrationer, opskrifter og tips til hygge og aktiviteter for hele familien. Nu er hun så tilbage igen, og denne gang med en virkelig sød julefortælling. Glædeligt er det også, at illustrationerne i Lille Pinds juleønske er blevet farvelagt, så vi virkelig får Fragolas kunstneriske evner frem. Jeg har anmeldt En vidunderlig vinter i Mumleby lige HER som bestemt også kan anbefales at læse i december.