Hvem står egentlig bag Litfix?

Hvem er jeg?

— kan ærligt sige velkommen til mange nye læsere, der nu følger med her på litfix.dk, Instagram og Facebook🤎 jeg tænker I muligvis er ankommet grundet min store giveaway med Mofibo, men jeg håber, at I har lyst til at blive hængende. Hvis man som jeg elsker bøger, så er man i hvert fald landet det rette sted. 

Lidt om mig: Jeg hedder Julie Rasmine Larsen (Rasmine fik jeg fra min mormor, hun havde altid hadet sit mellemnavn, indtil jeg fik det, og nu er jeg så glad for det)🤎 Jeg er født og opvokset i skønne Svendborg, som jeg en dag drømmer om at flytte tilbage til. Jeg er lige fyldt 31 år og bor i et (stort) hus med badekar, bibliotek og vinkælder (tre vigtige ting) i Tommerup Stationsby som er en lille landsby på Fyn, der lykkeligvis for mig både har et antikvariat og tre genbrugsbutikker med bøger👏🏼 Her bor jeg sammen med min meget travle (selvstændige) kæreste gennem snart 8 år og vores søn August Vilhelm (opkaldt efter sin svenske oldefar og lidt Astrid Lindgrens far), som vi fik i februar 2020.

Jeg elsker bøger, og har gjort det altid. Skolebiblioteket var mit yndlingssted, og jeg læste især Troldepus, Harry Potter og Dennis Jürgensens gysere. Min læselyst blev dog endnu større, da jeg i 2012 startede på dansk på Syddansk Universitet og virkelig fik øjnene op for, hvad litteratur kan. I forbindelse med et eksamensprojekt startede jeg min Instagram i 2015. Den hed dengang Levende litteratur, hvis formål var at formidle ældre, klassisk litteratur til de unge. Senere blev jeg frivillig anmelder for Plusbog (dengang var det kun e-bøger), jeg skiftede navn til Litfix som jeg den dag i dag stadig synes er et helt genialt navn, og så tog det ellers fart. Flere og flere forlag kontaktede mig, jeg læste mere og mere, især da jeg skrev speciale om Tove Ditlevsen i 2017, og også da jeg var på barsel med min søn, hvor min virtuelle læseklub (der nu har over 600 medlemmer) begyndte. Når jeg ikke læser bøger, så passer jeg mit arbejde i Odense som Content Marketing Manager i landets største foredragsbureau Opus Group / Athenas / Tikko. Derudover elsker jeg at løbe, gå ture og se film og tv-serier. Jeg har generelt en stor kærlighed til fiktionen. Spørg endelig, hvis I har spørgsmål. Jeg tror også, at vi tager en lille Q&A på Instagram, det er længe siden🤎