En heftig og også sexet og kompliceret romance i Colleen Hoovers nye Minder om ham

Titel: Minder om ham. Forfatter: Colleen Hoover. Sider: 328. Forlag: Lindhardt og Ringhof. Udgivelsesår: 2022. Anmeldereksemplar: Lindhardt og Ringhof ★★★☆☆

»Mennesker har brug for mennesker«
__ og det har de sandelig også i Colleen Hoovers nye kærlighedsroman Minder om ham. Vi følger den unge Kenna, der, efter at havde siddet i fængsel i fem år, vender tilbage til den by, hvor det hele gik galt og hvor hendes fireårige datter befinder sig. Kenna vil genforenes med datteren, men ingen ønsker at få Kenna i nærheden af Diem, lige indtil Kenna former et venskab med den lokale barejer Ledger Ward.

Jeg var ganske godt underholdt og romanen er, foruden en heftig og også sexet og kompliceret romance, også en generel fortælling om familiestridigheder, lokalt bysladder, tragiske uheld og en mors ubetingede kærlighed til sit barn. Perfekt bog at tage med sig i kufferten eller på stranden denne sommer.

Lyt eller læs bogen lige HER (reklamelink // BookMate)