Kamilla Hega Holsts 386 er den smukkeste grumme læseoplevelse

Titel: 386. Forfatter: Kamilla Hega Holst. Sider: 449. Forlag: Politikens Forlag. Udgivelsesår: 2023. Anmeldereksemplar: Politikens Forlag ★★★★☆

Kære særligt udvalgte læser stod der i pressebrevet der fulgte med Kamilla Hega Holsts nye roman 386, og samtidig stod der også, at romanen var ‘den smukkeste grumme læseoplevelse’, så min interesse var selvfølglig vakt.

Så jeg brugte to små dage på at læse om kæresteparret Mai og Johans stille forstadsliv i deres store hus, der vendes komplet på hovedet, da Daniel, en gammel skolekammerat til Johan, flytter ind. Forviklingerne, misforståelserne og de både store og stiltiende følelser vælter ud, som skeletter i skabet. Og samtidig med Daniels indflytning dukker små kodede beskeder med tal op rundt omkring, på vægge, i dørkarme, på gulvbrædder. Hvad betyder de mon?

Jeg anbefaler den på det varmeste. En roman der flere steder mindede mig om Helle Helles Hus og Hjem og Tine Høegs Tour de Chrambre Hega Holst skriver godt og jeg skal helt sikkert læse mere af hende