Tove Ditlevsen betyder for mig..

Er du også ramt af Tove-feber? Og vil du dele dine bedste minder om forfatterinden og hendes forfatterskab? Så læs lige med her (og find dine slidte udgaver frem).

I anledning af mit on-going kærlighedsforhold til Tove Ditlevsen og hendes enestående forfatterskab, vil jeg gerne høre fra jer andre Tove-fans, hvad jeres bedste minde er. Hvornår læste du første gang Ditlevsen? Hvilket værk har betydet mest for dig? Er Ditlevsen bedst, når hun skriver prosa, erindringer eller poesi? Nåede du at møde Tove Ditlevsen? Hvad synes du om hendes brevkassesvar? Hvilken digtsamling har bevæget dig mest? Hvem af hendes mange mænd, skulle hun være blevet sammen med? Hvilken erindringsbog har du moret dig mest over? Hvorfor begyndte du at læse Tove Ditlevsen? Hvilket værk af Ditlevsen har du senest læst? Hvorfor synes du, at Tove Ditlevsen skriver fantastisk? Har du genlæst nogle af hendes værker? Kan du huske, hvor du var i 1976, da Tove Ditlevsen tog sit eget liv? Hvor mange Tove Ditlevsen værker har du læst? Hvilken tilstand befinder du dig i, når du har afsluttet et Tove Ditlevsen værk? I bund og grund: Hvad betyder Tove Ditlevsen for dig?

Kom med dine historier, noter, erindringer. Uanset om de er søde, sjove, uhyggelige, ulykkelige, frustrerende eller vibrerende, så vil jeg gerne høre dem. Alle minder bliver skrevet på TOVE TEMA siden her på bloggen og delt på diverse sociale medier. Så dette er din mulighed for at bidrage til Tove-feberen, der heldigvis stadig rammer flere og flere.

Send en mail til julie@litfix.dk med:
Fulde navn
Instagram/facebook-brugernavn (hvis du har sådanne)
Dit minde (max 20 linjer)
Gerne et Tove Ditlevsen citat

Et par kendte ansigter har allerede tidligere i medier og forord til Tove Ditlevsen-bøger forklaret, hvorfor de synes, at den kendte Vesterbro-forfatter kunne noget helt specielt med ord. Følgende nærer en forkærlighed for Ditlevsen og er inspireret af hende:

Dy Plambeck
Olga Ravn
Josefine Klougart

Alle minderne i sender til mig vil løbende blive lagt op på bloggen. Jeg glæder mig til at høre fra jer.