Danish Book Blog Award: Litfix er nomineret

NOMINEEEEE!!!

badge

Jeg kan stadig ikke helt forstå, at jeg, efter kun 9 måneder som bogblogger, er nomineret til Plusbogs nye pris Danish Book Blog Award. For feltet er så stærkt. Der er virkelig fyldt med dygtige, ambitiøse bogbloggere, og mange af dem har været det i flere år. Jeg vil gerne bruge lejligheden til lige at anbefale nogle af dem, som jeg synes er allerbedst.

Og husk, at i stadig kan stemme på litfix (eller en af de andre blogs) frem til den 14. oktober, hvor stemmerne bliver talt sammen, og fem bloggere går videre til jurybedømmelse. I kan stemme lige her.

Ord fra en bibliofil
Ann-Kristine Hald er en læsehest af dimensioner. Hun læser virkelig mange bøger, og i alle genrer, og så tager hun de flotteste billeder. Ligesom jeg selv er hun ofte at finde ved litterære arrangmenter, og hun skriver super fine og detaljerede reportager derfra. Så det er som at være der selv.

Book me up, Scotty
Maria Johansen er ligeså smuk selv, som hendes blog og billeder. Og så går hun virkelig i dybden med sine anmeldelser, hun har et eminent sprog, og introducerer mig ofte for litteratur og forfattere, som jeg ikke kendte til.

Litteraturlistig
Mai Hjalager Gudmundsen har jeg næsten først lige opdaget. Og hvor jeg dog ærger mig. Hende kommer jeg til at følge endnu mere. Der er et flot grafisk arbejde bag hendes fine blog, og så er jeg ret vild med hendes videoer, der ikke bare er godt producerede, men som også fortæller konkret og fagligt om ny spændende litteratur og litterære arrangementer.

Skrivepulten
Karin Hald er en af de bogbloggere, der har været længst i branchen. Og det fremgår tydeligt af hendes blog, som ikke kun indeholder anmeldelser og forfatterinterviews, men som også har mange gode skrivetips og blogindlæg om litteratur generelt.

LibriSeculum
Pernille Høegh står bag bloggen LibriSeculum, som jeg virkelig holder af. Hun er desværre ikke direkte nomineret (det forstår jeg slet ikke), men det er muligt at stemme på en valgfri bogblog også, og her kan jeg virkelig anbefale LibriSeculum. Pernille er super dygtig, og skriver dejlige, lange blogindlæg om alt, der har at gøre med litteratur. Især nyder jeg hendes temaer, som fx Det moderne gennembrud.

Tusind tak til alle jer, som allerede har stemt på mig. Det er helt overvældende! Og held og lykke til alle nominerede.

img_5272