Anbefaling til hele familien i efterårsferien: Harry Potter Festival, Odense

“I solemnly swear that I am up to no good.”

Hvad skal du lave i efterårsferien? Den 19.-21. oktober i uge 42 forvandles Odense Centrum til J. K. Rowlings magiske Harry Potter univers. Vær med, når Vintapperstræde bliver til Diagonalstræde, smag den ikoniske Butter Beer, spil Quidditch i Kongens Have, tag til Harry Potter 20-timers filmamarathon, besøg Gryffindor kollegiet på Brandts, spis stor fællesmiddag i Hogwarts great hall i Odense Rådhus, shop amok med dine galleoner i Borgin & Burkes Tusmørkestrædes mest skumle butik, eller få din egen kappe hos Madam Malkins Kappeværksted i Farvergården. Tag med når Hogwartsekspressen afgår igen i år fra Perron 9 ¾ med nye troldmandslærlinge og hekseaspiranter fra Jernbanemuseet af, eller besøg Professor Snapes Eliksirvæksted i Det Adelige Jomfrukloster, og lær eliksirkunsten at kende. Du kan også møde Hedwig og andre fantastiske ugler i UgleRiget på Flakhaven, eller lytte til den fortryllende musik fra Harry Potter-filmene, når Odense Symfoniorkester inviterer til Harry Potter Koncert i Odense Koncerthus. Kort sagt: der er er masser af magiske fortræffeligheder at opleve i efterårsferien – perfekt for hele familien. De fleste aktiviter henvender sig til børn i alderen 8-12 år, men der er også aktiviteter for unge og for magiske mugglere uanset alder.

Harry Potter Festival Odense er en tilbagevendende begivenhed som finder sted i efterårsferien (uge 42). Festivalen er arrangeret af Odense bibliotekerne i samarbejde med en række kulturinstitutioner og aktører. I 2016 deltog ca. 10.000 i festivalen.

Du kan læse meget mere om festivalen og dets program lige HER.

Du kan også læse min anmeldelse af Harry Potter og De vises sten og varme op til festivalen HER. Eller min anmeldelse af En kuffert fuld af fantastiske skabninger HER.
Skal du til Harry Potter Festival i Odense?