Læs hele livet: et nyt tiltag hos Plusbog

Dette indlæg er skabt i samarbejde med Plusbog.dk

Her Plusbog.dk elsker de også at læse, og derfor har de skabt det helt nye budskab LÆS HELE LIVET. Budskabet går ud på at give en bog videre, som har betydet noget særligt for dig, og som du mener kan læses hele livet.

I samarbejde med Plusbog har jeg derfor valgt min personlige favoritbog, som jeg synes, at man kan læse hele livet, og DU kan vinde den smukke gaveudgave af min LÆS FOR LIVET-bog lige her. Luksus-udgaven har guld på omslaget, flot forsatspapir og læsebånd. Formatet: 19,5 x 25,5 cm. Købspris: 249.95 kr.

LÆS HELE LIVET med Astrid Lindgren og Ronja Røverdatter

Jeg har valgt Astrid Lindgrens udødelige klassiker Ronja Røverdatter fra 1981. Fordi jeg er vokset op med Ronja og resten af Astrid Lindgrens fantastiske fortællinger, og fordi Ronja Røverdatter fortæller noget om vores liv. Om at elske, være modig, stole på sig selv, kæmpe for en ven, se det bedste i alle mennesker, stå sammen for en fælles sag, bryde med arv og miljø, og vælge sin egen vej i livet. Ronja Røverdatter er en bevægende og kærlig fortælling om røverbørnene Ronja og Birk, om deres frie liv i de vilde skove og om, hvordan deres venskab stopper krigen mellem to røverslægter. Bogen har det hele: kampen mellem det gode og det onde, venskab, den første uskyldige forelskelse, familiesammenhold, krig, kærlighed, eventyr og skovens mystik. Jeg elsker Ronja Røverdatter. Gør du også?

For at vinde bogen skal du fortælle mig, hvilken bog, du ville give videre i LÆS HELE LIVET. Kommenter her i kommentarfeltet, så trækker jeg en vinder torsdag den 26 oktober kl. 18.00.

*VINDEREN ER FUNDET. STORT TILLYKKE TIL ANNE, HVIS LÆS HELE LIVET BOG ER GUMMI TARZAN.

“Bøger giver os en mulighed for at slukke for impulsræset og fordybe os i verdens mangfoldighed. Vi kan leve og forstå det hele liv gennem en roman eller en krimi. Skønlitteraturen giver vores hjerner adgang til et kæmpe erfaringsunivers, uden at vi selv behøver at risikere vores egne hjerter, relationer eller økonomi. Du kan få indblik i den spanske sjæl i løbet af en time i en læsestol, uden at skulle tage børnene fri fra skole, mens pastaretten simrer på komfuret, og jeres nye robotstøvsuger klarer det huslige.”
– Direktør for Plusbog Mia om LÆS HELE LIVET

Du kan læse mere om LÆS HELE LIVET og Plusbog.dks direktør Mias historie HER.