Bogforum 2018 // mit program

Så er programmet til BogForum 2018 online og kan læses lige HER. I år skal jeg afsted med mit arbejde, da vi i Dagens Bog har en stand derovre alle tre dage. Vi glæder os helt vildt til at møde alle læserne, og de book:lovers, der dagligt køber gode bøger til Deal-pris hos os, og ikke mindst fortælle endnu flere om Dagens Bog. Vi kommer til at have en masse konkurrencer, og nogle af de forfattere, som vi holder foredrag med og arbejder tæt sammen med til hverdag har lovet at kigge forbi, så det glæder vi os til. Det at jeg i år skal arbejde gør jo også, at jeg har mindre tid til at komme rundt og se en masse, og derfor priser jeg mig lykkelig over to ting: 1) at jeg for hver dag bliver bedre og bedre til at mestre Svend Brinkmanns mantra: at gå glip og begrænsningens kunst, og 2) at jeg heldigvis har mødt / oplevet mange af de forfattere, der er på programmet i år. Jeg synes nemlig ikke, desværre, at programmet er så spændende, set fra et internationale synspunkt. Men så er det godt, at jeg lige har været til Louisiana Literature, hvor jeg mødte store udenlandske forfattere.

Mit program for BogForum i år, ser derfor også meget beskedent ud, omend der er nogle MUST-SEES, og det er fx Einar Már Gudmundsson, Knud Romer og Rosa Liksom!

Fredag

12.10: Mich Vraa (L&R)

13.00: Helle Helle (DR scenen)

14.00: Iben Mondrup og Jesper Wung-Sung (Auditoriet)

13.50: Jørgen Leth (Gyldendals Tranescene 2)

14.45: Merete Pryds Helle (Dansk PEN)

17.20: Mathilde Walter Clark (Politikens Forlag)

18.15: Christian Mørk (Bogcaféen)

Lørdag 

10.55: Jesper Nøddesbo (L&R)

11.30: Iben Mondrup (Litteratursiden)

12.00: Knud Romer (Auditoriet)

13.20: Helle Helle (Rosinante)

13.50: Einar Már Gudmundsson (L&R)

15.00: Morten Pape (Politikens Forlag)

16.00: Mona Høvring reception (Forlaget LESEN)

Søndag 

12.00: Benny Andersen tribute (Auditoriet)

13.00: Einar Már Gudmundsson (L&R)

14.15: Rosa Liksom (Bogcaféen)

15.00: Rosa Liksom signerer (Grif)

15.15: Ulrikkenborg Falch (Gyldendals Tranescene 1)

15.30: Ghita Nørby (l&r)

16.15: Einar Már Gudmundsson

17.00: Einar Már Gudmundsson signerer (Arnold Busck)

 

Hvad glæder du dig til at opleve til årets BogForum? 

Følg og like liftix

4 Replies to “Bogforum 2018 // mit program”

 1. Du har helt ret med hensyn til dette års program! Men jeg glæder mig til Knud Romer som jeg også havde fornøjelsen af at lytte til på Louisiana, men også Jan Guillou der kommer lørdag. Er vild med hans serie om brobyggerne og hilste også på ham til sidde års bogforum.

  1. Årh, jeg glæder mig også til Knud Romer. Nåede ham desværre ikke på Louisiana. Men mødte også Jan Guillou sidste år og fik signering. Han var så flink. Er også lidt i gang med Brobyggerne, men går lidt i stå, og så kommer der andre bøger til. Måske jeg snart skal tage den frem igen? 🙂

   1. Altså jeg kunne slet ikke slippe Brobyggerne da jeg først gik i gang, så jeg synes bestemt du skal give dem en chance. Jeg er vild med at lære historie gennem romaner.
    Rigtig god fornøjelse!

    1. Tak, det vil jeg prøve. Jeg er jo også selv vild med historisk fiktion 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.