Storytel Reader // tag tusindvis af bøger med dig overalt

*dette indlæg er skrevet i samarbejde med Storytel og er derfor markeret #sponsoreret

Jeg har i lidt over en måneds tid testet Storytels nye Reader, en slags Kindle/mini iPad, hvor alle e-bøger nemt kan streames. Readeren kommer i en lille æske, som ligner en bog og med følger en oplader. Readeren koster 799 kr. og fylder ikke særlig meget, vejer nærmest ingenting og har justerbar lysstyrke. Skruer man helt ned for lysstyrken ligner skærmens sider fuldstændig en bogside, og på den måde kan man både læse i sollys og skrue op for lysstyrken og læse i mørke. Uden at øjnene bliver generet af alt for meget kunstigt lys. Jeg er i øvrigt vild med knapperne i siderne til at “bladre side”, det er nemt og rart ikke at skulle trykke på selve skærmen. Jeg plejer normalt at læse på min iPad mini, fordi jeg ikke har haft en Kindle eller anden reader, men jeg er virkelig positivt begejstret for Storytel Readeren. Jeg føler næsten, at jeg er så tæt som muligt på at sidde med en fysisk bog i hænderne. Jeg har læst fem e-bøger, Anna Todds After-serie, på under tre uger og har nydt at læse dem på min Storytel Reader.

Storytel skriver selv om Readeren:

Med en Storytel Reader har du altid adgang til et helt bibliotek af e-bøger! Storytel Readeren er let og behagelig at holde, og knapperne gør det nemt at bladre til næste side, når du holder e-bogslæseren med én hånd. Takket være den baggrundsbelyste e-ink skærm kan du læse i både solskin og i totalt mørke.

Storytel Readeren husker også dine bogmærker. Den er kompatibel med din Storytel-konto, så du kan lytte, når du har lyst – og skifte til Storytel Readeren, når du foretrækker at læse.

Tekniske specifikationer:
• Color: white
• Weight: 195g
• 6″ E Ink screen
• Storage 8gb
• Capacitive touch
• Wi-Fi (2.4G Hz)
• 3.5mm earphone jack
• Side keys
• 3000 mAh Li-polymer battery
• 170x117x8.7mm dimension

Du kan købe Storytel Reader lige HER.

Jeg har glædet mig sådan til at fortælle jer om Readeren, fordi jeg også samtidig kan tilbyde en heldig vinder TRE MÅNEDERS GRATIS MEDLEMSSKAB HOS STORYTEL. Alt du skal gøre er at fortælle mig i en kommentar, hvilken bog du godt kunne tænke dig at læse som e-bog eller høre som lydbog. Jeg trækker en vinder blandt alle kommentarerne fredag den 15. februar.

Se min UNPACKING VIDEO her: https://www.youtube.com/watch?v=1Adj6Wpn64g

Følg og like liftix

19 Replies to “Storytel Reader // tag tusindvis af bøger med dig overalt”

 1. Jeg ville læse Fri os fra kærligheden og Kærlighedens veje og vildveje af Susanne Brøgger. De er nærmest også kun til at opspore som e-bog!

 2. Spørgsmål: Ved du, om man kan bruge ereaderen til andre apps end Storytel, såsom Libby, Kindle og til ebøger man har købt?
  Mvh Laura

  1. Hej Laura. Readeren virker kun med Storytel abonnement 🙂

 3. Hvor er den Reader smart. Kunne være et oplagt fødselsdagsønske for mig, så tak for inspirationen 🙂

  Jeg var lige inde og tjekke Storytel’s udvalg og der er godt nok mange spændende bøger at give sig i kast med! Men jeg gad virkelig godt læse Murakami’s “Mordet på kommandanten” 🙂

 4. Jeg vil læse /høre Mick Vraa’s trilogi om Danmarks sorte slavefortid . Efter at have hørt Anna Neyes “Emma Gad for hvide ” gik det for alvor op for mig at vi har et historie sort hul i Danmark.

  1. Kære Pernille. Tillykke! Du er den heldige vinder af tre måneders gratis abonnement til Storytel. Vil du sende mig en mail på julierasmine@gmail.com, så sender jeg dig din kode☺️

 5. Det ville være så lækkert med 3 måneders Storytel abonnement! Jeg ville lytte til de engelske udgaver af Harry Potter bøgerne med Stephen Fry som oplæser 🙂

 6. Morten Papes ‘Guds bedste børn’ ville jeg gerne høre som lydbog. Blandt mange andre 🙂

 7. Jeg kunne godt tænke mig at høre Harry Potter serien læst op på engelsk. Jeg har læst dem flere gange, men måske er det en anden oplevelse af få dem læst højt.

 8. Christina Frøkjær siger: Svar

  Jeg vil rigtig gerne lytte til Den der lever stille af Leonora Christina Skov. Jeg har ikke den store erfaring med e-bøger, men sådan en reader er da genial!

 9. Jeg kunne godt tænke mig at læse LykkePer

 10. Jeg kunne tænke mig at læse Lazarus af Kepler. Jeg er allerede heldig ejer af en storytel Reader og jeg elsker den!

 11. Jeg vil læse den nyeste af Jakob Melander

 12. Jeg kunne så godt tænke mig at lytte til “Mordet på kommandanten” af Murakami 🙂

 13. Jeg vil gerne lytte til Troels Kløvedals bøger 🙂

 14. Ann-Kristine / Ord fra en bibliofil siger: Svar

  Jeg ville uden tvivl høre ‘Lone Star’

 15. Tanja Laursen siger: Svar

  Jeg kunne blandt andet godt tænke mig at lytte til Eleanor Oliphant har det helt fint af Gail Honeyman eller En moderne familie af Helga Flatland

 16. Benedicte Olsen siger: Svar

  Jeg vil smadder gerne læse “Manden der ikke ringede” og “After”-serien… og så kunne jeg også godt tænke mig at begive mig ud i krimi-genren, som indtil videre er et fuldstændig ukendt univers for mig

 17. Mette Kretzmann siger: Svar

  Jeg vil høre den nyeste af Buthler & Öhrlund om Silferbjälke

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.