Storytel Reader // tag tusindvis af bøger med dig overalt

*dette indlæg er skrevet i samarbejde med Storytel og er derfor markeret #sponsoreret

Jeg har i lidt over en måneds tid testet Storytels nye Reader, en slags Kindle/mini iPad, hvor alle e-bøger nemt kan streames. Readeren kommer i en lille æske, som ligner en bog og med følger en oplader. Readeren koster 799 kr. og fylder ikke særlig meget, vejer nærmest ingenting og har justerbar lysstyrke. Skruer man helt ned for lysstyrken ligner skærmens sider fuldstændig en bogside, og på den måde kan man både læse i sollys og skrue op for lysstyrken og læse i mørke. Uden at øjnene bliver generet af alt for meget kunstigt lys. Jeg er i øvrigt vild med knapperne i siderne til at “bladre side”, det er nemt og rart ikke at skulle trykke på selve skærmen. Jeg plejer normalt at læse på min iPad mini, fordi jeg ikke har haft en Kindle eller anden reader, men jeg er virkelig positivt begejstret for Storytel Readeren. Jeg føler næsten, at jeg er så tæt som muligt på at sidde med en fysisk bog i hænderne. Jeg har læst fem e-bøger, Anna Todds After-serie, på under tre uger og har nydt at læse dem på min Storytel Reader.

Storytel skriver selv om Readeren:

Med en Storytel Reader har du altid adgang til et helt bibliotek af e-bøger! Storytel Readeren er let og behagelig at holde, og knapperne gør det nemt at bladre til næste side, når du holder e-bogslæseren med én hånd. Takket være den baggrundsbelyste e-ink skærm kan du læse i både solskin og i totalt mørke.

Storytel Readeren husker også dine bogmærker. Den er kompatibel med din Storytel-konto, så du kan lytte, når du har lyst – og skifte til Storytel Readeren, når du foretrækker at læse.

Tekniske specifikationer:
• Color: white
• Weight: 195g
• 6″ E Ink screen
• Storage 8gb
• Capacitive touch
• Wi-Fi (2.4G Hz)
• 3.5mm earphone jack
• Side keys
• 3000 mAh Li-polymer battery
• 170x117x8.7mm dimension

Du kan købe Storytel Reader lige HER.

Jeg har glædet mig sådan til at fortælle jer om Readeren, fordi jeg også samtidig kan tilbyde en heldig vinder TRE MÅNEDERS GRATIS MEDLEMSSKAB HOS STORYTEL. Alt du skal gøre er at fortælle mig i en kommentar, hvilken bog du godt kunne tænke dig at læse som e-bog eller høre som lydbog. Jeg trækker en vinder blandt alle kommentarerne fredag den 15. februar.

Se min UNPACKING VIDEO her: https://www.youtube.com/watch?v=1Adj6Wpn64g