Astrid Lindgren bogstøtte // den perfekte ven til din bogreol

*reklame, da jeg har modtaget bogstøtten fra novellix.dk og skrevet indlægget i samarbejde med dem

Novellix har gjort det igen. Forlaget, der ellers specialiserer sig i små æsker med æstetisk smukke noveller, har produceret seks fantastisk flotte bogstøtter, som enhver bogelsker med respekt for sig selv bør have stående på sin bogreol. De har været så søde at sende mig denne med Astrid Lindgren, og jeg er vild med den. Den findes også med Virginia Woolf, August Strindberg, Ernest Hemingways, Franz Kafka og Selma Lagerlöf.

Du kan købe alle bogstøtterne HER.

Den svenske industridesigner Jan Landqvist står bag idé og design af den fine serie af forfatterbogstøtter. Landqvist har mange års erfaring fra Gustavsbergs fabrikker og har formgivet alt fra badeværelser og porcelæn til gaveartikler og plastikprodukter. Jan Landqvist har været professor på institutionen for industridesign på Konstfack i Stockholm. Idag arbejder han som selvstændig konsult og er medlem af Svenska Designakademien.

Bogstøtterne fremstilles i Gnosjö i Sverige og er lavet af udskåret og bukket stål som er behandlet med en sort, bæredygtig pulverlak. Målene er 15×15 cm for portræt og 10×15 cm for bundpladen.

Filosofien er ganske enkelt at lave flotte og bæredygtige bogstøtter, så man kan have et portræt af sin yndlingsforfattere i bogreolen. Jeg skal helt sikkert have mig nogle flere!