Mors dreng er bogversionen af Adrian Lloyd Hughes’ velkomponerede podcast om sin mors vilde afskedsbrev

Titel: Mors dreng. Forfatter: Adrian Hughes. Sider: 352. Forlag: Gyldendal. Udgivelsesår: 2022. Anmeldereksemplar: Gyldendal ★★★☆☆

»Da min mor døde i december 2022, efterlod hun sig et brev til mig og mine fire brødre på sin computer. Brevet viste sig at være en retorisk vejsidebombe, som med kalkuleret præcision eksploderede op i ansigtet på mig og efterlod mig lammet, døv og stum. Atten år efter opdagede jeg, hvilke skader mine brødre pådrog sig.«

Siden jeg sidste år hørte Adrian Lloyd Hughes’ velkomponerede podcast om sin mors vilde afskedsbrev havde jeg ønsket, at den ville finde vej til bogformen. Og det har den heldigvis gjort. Sikke en skræmmende og velfortalt skildring af familieliv, af relationer, af bånd mellem brødre, om forfalskede graviditeter, hemmelige adoptioner, mystiske dødsfald, millionærdatteren Jette, byggemastodonten morfar Thorvald, den walisiske arkitekt Hywel og de fire brødre der kom i rap. Jeg har været godt underholdt og anbefaler bogen til alle, der nyder at læse om dysfunktionelle familier, drama på højeste niveau og som sætter pris på en fortæller, der kan sit kram.

Lyt eller læs bogen lige HER (reklamelink // BookMate)