Kender du Tove Ditlevsen?

Så hjælp mig med mit speciale ved at svare på mit spørgeskema. Du er samtidig med i lodtrækningen om 2x billetter til Warehousefestival i Odense (august 2017).

Mit speciale undersøger fiktionaliteten, aktualiteten og populariteten i Tove Ditlevsens forfatterskab. Spørgeskemaet består af 10 spørgsmål og tager 10-15 minutter at besvare. Du er som udgangspunkt anonym, men skal skrive din mailadresse, hvis du vil være med i lodtrækningen om koncert-billetter.

Tak for jeres hjælp!

Du finder spørgeskemaet HER

Obs! Spørgeskemaet er lukket. Tak for jeres svar. 

Følg og like liftix

2 Replies to “Kender du Tove Ditlevsen?”

  1. Hej,

    Er det mon muligt at læse dit speciale? 🙂

    1. Hej Nomi. Ja, det er det. Har du en mail, jeg kan sende det til dig på? 🙂 beklager mit sene svar.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.