Danish Book Blog Award // Litfix nomineret for 2. år i træk

I år kårer Plusbog endnu engang Danmarks bedste bogblogger med prisen Danish Book Blog Award. De skabte den i 2016, fordi de mente, at der manglede en pris, der hyldede de mange hårdtarbejdende, danske bogbloggere, som med stor passion skriver om bøger og bøgernes univers. Og jeg er meget stolt af, at Litfix er nomineret for 2. år i træk! Sidste år var jeg blandt de fem finalister, blandt andet fordi, I alle var med til at stemme mig videre. Det vil jeg gerne sige stor tak for, og jeg håber, at I stadig læser med og derfor har lyst til at stemme på bloggen lige HER. Jeg følte mig meeeget tæt på sidste år, og vil elske at vinde prisen i år – ikke mindst fordi det betyder en fin præmie, som jeg kan bruge til at rykke bloggen op på et endnu højere niveau – jeg har simpelthen så mange planer med den, der bare venter på at blive til virkelighed..

Samtidig vil jeg gerne anbefale fem bogblogs blandt de 16 nominerede, som er mine personlige favoritter, og som helt sikkert også fortjener at vinde!

Book me up, Scotty!

Bibliotekattens Bøger

Ord fra en bibliofil

Skrivepulten

Frk. Litteratur

I min optik er Danmarks bedste bogblog en bogblog med: en flot, gennemført og grafisk hjemmeside, æstetiske smukke billeder og gennemtænkt instagram-feed, aktivitet dagligt eller ugentligt som minimum, grundige og analyserende anmeldelser, god interageren med sine følgere, dygtig på alle medieplatforme, flere kategorier på bloggen: som fx forfatterinterviews, litterære reportager og lignende.

Hvad synes du skal karakterisere Danmarks bedste bogblog?

Du kan stemme på Litfix eller en af de andre nominerede lige her: www.plusbog.dk/dbba