Foredrag med Sara Omar, forfatteren bag bestselleren Dødevaskeren: 15% rabat til Litfix’ læsere

SARA OMAR FOREDRAG. EN AFTEN MED FORFATTEREN BAG DØDEVASKEREN🕌 

Sara Omar er til efteråret aktuel med sin første foredragsturne for Tikko.dk og besøger Odense, Aarhus og København i november og december. I samarbejde med Tikko har jeg fået lov at forære mine skønne læsere en rabatkode på 🔖 15% til Sara Omars foredrag.

Anvend koden litfix når du bestiller dine billetter hos Tikko så bliver rabatten fratrukket.

Hvis du er en af de få, der ikke kender Dødevaskeren, så er det en barsk og hjerteskærende fortælling om et udsat pigeliv, om religion, miljø, familie, ære og skam. Vi følger pigen Frmesk, der i kraft af sit køn ikke er ønsket af faren, og hele sin barndom må ligge under for tvivl om, hvorvidt hun er forbandet eller velsignet. Da faren, og dennes familie, vil have omskåret Frmesk, og volden samtidig intensiveres mellem Frmesks mor og far, ser moren ingen anden udvej end at sætte Frmesk i pleje hos sin mormor og morfar. Hos sine omsorgsfulde og belæste bedsteforældre, mormoren er Dødevasker og vasker de kvinder, ingen andre vil begrave, og faren er pensioneret oberst med et mangfoldigt bibliotek og et kritisk blik på Islam og religion generelt, får Frmesk for en stund den trygge barndom, som alle børn har krav på. Men 80’ernes Kurdistan er præget af folkedrab, krig og had, og inden længe indhenter Frmesks fortid hende.

Min anmeldelse af romanen kan i øvrigt stadig læses lige HER. Jeg håber at se jer til foredragene rundt i landet👋🏼