Min første bogreol

*reklame da jeg har modtaget bogreolen af woodif.dk og har skrevet indlægget i samarbejde med dem

Alle børn fortjener at vokse op med bøger. Det gjorde jeg selv, og det skal min søn selvfølgelig også. Og han har da allerede også en habil bogsamling, der hele tiden vokser. Derfor er jeg så glad for, at jeg har fået bogreolen Albert sendt fra de søde folk fra WoodIf. Børnebogsforfatteren Astrid Lindgren har sagt det så smukt: Børn skaber mirakler, når de læser. Og den nemmeste måde at lære dem at læse på, og ikke mindst at elske litteraturen, er at læse for dem og omgive dem med bøger. Så det gør jeg.

August foran alle sine bøger

WoodIf er et dansk firma med danske møbler og tilbehør til hjemmet. Foruden den flotte bogreol her laver de også aktivitetsstativer, dukkehuse, borde, bænke, skamler og meget mere. Bogreolen såvel som borde, bænke og taburetter er alle lavet i smarte “klik”-koncepter, så det er nemt at samle og skille ad igen. Bogreolen som jeg har fået er virkelig fin, nem at samle og med to store gode rum til bøger, eller anden opbevaring. Det kunne også være legetøj fx. Reolen er i flot lys 9 mm birketræs-krydsfiner, naturligt og ubehandlet. Du kan læse meget mere om reolen og se alle de andre fine møbler lige HER.

Hvis du vil læse mere om, hvilke bøger jeg har stående i Augusts bogreol, så se mit indlæg ‘Musthave-bøger til babys bogreol: her er min foreløbige bogsamling til vores søn’ HER.