Forfatterinterviews – en mulighed for samarbejde mellem forfatter og blog

Er du ny eller etableret forfatter? Og vil du gerne fortælle andre om din skriveglæde og din(e) bøger? Så læs med her.

Nu åbner jeg op for forfatterinterviews på min blog. Så hvad enten du er ny eller etableret forfatter, vil jeg meget gerne interviewe dig til en snak om din(e) bøger, din skrivelyst, dine inspirationskilder og ikke mindst dine egne personlige bogreferencer. Du kan se det som en mulighed for at blive eksponeret og få mere indhold, der relaterer sig til dig og dine bøger på nettet. Hvis det er muligt for os begge, vil jeg meget gerne mødes fysisk, hvis ikke, så kan vi klare interviewet telefonisk. Jeg har bred erfaring med at interviewe fra mit arbejde som tekstforfatter på Danmarks største foredragsbureau, hvor jeg interviewer vores foredragsholdere – både de kendte, de ukendte, de faglige og ikke mindst vores mange forfattere. Et forfatterinterview på min blog omfatter altid: Fangende rubrik, billede af forfatteren, 5-10 spørgsmål, fakta om dine bøger, link til køb af dine bøger, din blog, hjemmeside eller sociale medier. Kontakt mig på julie@litfix.dk, hvis det har interesse. Interviewet har ingen omkostninger for dig – udover din tid.

Hvis du søger inspiration, så kan du læse min nyhedsartikel og interview med Lars Handesten og hans bog Bestsellere her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig🎈